Selecteer een pagina

LIFE IS NOT ABOUT HOW MANY BREATHS YOU TAKE

BUT ABOUT THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Chantal van der Heiden Chantal van der Heiden uit Sydney schreef op 26 januari 2019 om 01:23
Lieve Jeroen, wat heb ik van een afstand meegeleefd de laatste jaren en wat vond ik het vreselijk te horen dat het niet beter met je ging, maar dat het juist achteruit ging. Ik heb altijd gehoopt dat het beter met je zou gaan en dat je weer helemaal op zou knappen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Wat een groot verlies!!! Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik jou mocht kennen. Jouw leuke humor, verhalen over alle mooie reizen die je hebt gemaakt en wat je graag nog zou willen doen en zoveel meer. Ik wens Karen heel heel heel veel sterkte toe en ik hoop en bid dat je veel steun en liefde mag ervaren van je familie en vrienden.
Anita Delhaas Anita Delhaas uit Almere schreef op 16 januari 2019 om 16:26
Lieve Karen en familie, Het is alweer haast een maand geleden, dat we het trieste bericht van Jeroen's overlijden ontvingen. Als IJM zijn we diep geschokt en aangeslagen. Zelf heb ik niet het voorrecht gehad om Jeroen te leren kennen... maar de kaart die bij ons op het prikbord hangt geeft een goed beeld van wie hij was. Als IJM team bidden we geregeld voor jou en je familie in deze moeilijke tijd. We bidden dat je God's kracht, warmte en bovenal liefde elke dag ervaart. Liefs, Anita
Jacqueline Jacqueline uit Nieuw Vennep schreef op 11 januari 2019 om 18:52
Lieve Karin, mijn gedachten gaan uit naar jou. Ik zie je nog spelen in de kamer bij oma als klein meisje. Wat hadden we bijzondere weekenden. We hoopten toen allemaal dat jullie groot, zelfstandig en gelukkig ziuden worden. Nooit kwam bij me op dat je ook op zo' n jonge leeftijd al weduwe zou kunnen worden. Nu overkomt jou dit. Wees zuinig op je goede herinneringen , geef ze een warme plaats en houd moed, want het leven gaat verder. Ik denk aan je en wens je veel liefde en sterkte. Ik lees dat Jeroen een bijzondere man geweest is, wees maar trots op hem. Jacquelene
Robert Schippers Robert Schippers uit Groningen schreef op 10 januari 2019 om 13:11
Tijdens mijn vakantie hoorde ik het nare bericht, ik kon het niet geloven. Schrikken dat je dit soort berichten hoort op onze leeftijd. Als collega bij Traffic4u en slechts enkele jaren terug nog tijdens een Google event herinner ik jou als fijne collega en iemand die op zoek gaat naar mogelijkheden (bijvoorbeeld binnen affiliate marketing waar we het vaak over gehad hebben bij Traffic4u). Heel veel sterkte aan iedereen, de herinnering blijft.
Patrick vd Weerd Patrick vd Weerd uit Groningen schreef op 9 januari 2019 om 20:26
Lieve Jeroen, Sympathieke en aardige gozer. Samen futsal gespeeld bij Real Camaradas en regelmatig reed ik met je mee naar de wedstrijden en spraken we over voetbal, werk of over je reisplannen. Je nodigde me wel eens uit om mee te gaan naar de FC. Dat was altijd gezellig. Heel verdrietig dat je niet meer hier bent. Rust zacht lieve Jeroen. Veel sterkte gewenst aan Karen, Paul, Erik vrienden en familie.

Jeroen heeft het leven omarmd en ten volle geleefd.

Hij was dankbaar voor alle adembenemende, mooie momenten die hij heeft meegemaakt. Hij hield van mensen en van het leven en nam graag mensen mee om hun ook adembenemende momenten te bezorgen. Jeroen koos ervoor andere landen te ontdekken en andere culturen te leren kennen. In het moment te zijn en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Niet wachten tot later, maar voor zover mogelijk nu gaan en doen wat bij je past en in je hart leeft. Hij was en is hierin een voorbeeld voor ons. Helaas is hij ons voorgegaan op de laatste reis, die we allemaal een keer gaan maken. 

Wij proosten op Jeroen, de allerliefste zorgzame, humoristische, grappige, knappe, leuke, man, zoon, broer, broertje, zwager, oom, neef, collega, vriend die wij ons maar konden wensen.

Voor altijd in ons hart!