Selecteer een pagina

LIFE IS NOT ABOUT HOW MANY BREATHS YOU TAKE

BUT ABOUT THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Marjolein Marjolein uit Amsterdam schreef op 21 december 2018 om 16:39
Lieve Jeroen, Je hebt mij in de eerste jaren bij Catawiki zoveel geleerd en ik ken maar weinig mensen die zo open staan voor anderen. Eerst werkten we dagelijks op de zolder van het oude pand, later alleen op dinsdag. We noemden het 'Dolle Dinsdag', omdat jij er dan was. Ik heb je leren kennen als iemand die echt van het leven genoot, iemand die ontzettend goed is voor anderen. We gaan je zo gigantisch missen! Heel veel sterkte voor Karen en de naaste familie. Marjolein Catawiki
Harmen Harmen schreef op 21 december 2018 om 10:22
Jeroen was voor mij hét toonbeeld van een goed mens en een voorbeeld voor velen. Volop genietend van de mogelijkheden die hij kreeg en altijd dankbaarheid tonend voor zijn omgeving en Schepper. Jeroen nam als mens en collega ruim de tijd voor je en was écht betrokken; dat is iets wat maar weinigen in deze tijd nog lukt.
André Scholten André Scholten uit Assen schreef op 20 december 2018 om 16:02
Onbegrijpelijk Jeroen, geen woorden voor. Je was een fijne collega en mede-zpp'er bij alle klanten waar we hebben samengewerkt. Ik had vorige week nog aan je gedacht, even weer contact leggen, maar dat is te laat... rest alleen nog de goede herinneringen.
Mark en Jolien Gorter Mark en Jolien Gorter uit Apeldoorn schreef op 20 december 2018 om 08:20
Allerliefste Neef wat zijn we blij dat we jou hebben mogen kennen. Toen we klein waren bedacht jij altijd allerlei spelletjes voor ons om te doen 🙂 Je had oog voor iedereen. Wat een groot liefdevol hart! Ik ben blij dat ik zoveel mooie herinneringen aan jou heb. De manier waarop jij in het leven stond, wat een levensgenieter! Jammer genoeg hebben we de laatste jaren weinig contact gehad. Wat heb je het zwaar gehad, wat een strijd. Ik hoop dat je nu zonder pijn bent. Lieve Jeroen ik had je nog graag een x willen zien en spreken, je nog één x een knuffel willen geven! We houden van je. Je blijft altijd in onze harten!! xxx

Jeroen heeft het leven omarmd en ten volle geleefd.

Hij was dankbaar voor alle adembenemende, mooie momenten die hij heeft meegemaakt. Hij hield van mensen en van het leven en nam graag mensen mee om hun ook adembenemende momenten te bezorgen. Jeroen koos ervoor andere landen te ontdekken en andere culturen te leren kennen. In het moment te zijn en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Niet wachten tot later, maar voor zover mogelijk nu gaan en doen wat bij je past en in je hart leeft. Hij was en is hierin een voorbeeld voor ons. Helaas is hij ons voorgegaan op de laatste reis, die we allemaal een keer gaan maken. 

Wij proosten op Jeroen, de allerliefste zorgzame, humoristische, grappige, knappe, leuke, man, zoon, broer, broertje, zwager, oom, neef, collega, vriend die wij ons maar konden wensen.

Voor altijd in ons hart!