Selecteer een pagina

LIFE IS NOT ABOUT HOW MANY BREATHS YOU TAKE

BUT ABOUT THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Tjeerd Kramer Tjeerd Kramer uit Leeuwarden schreef op 23 december 2018 om 20:08
Niks dan waardevolle herinneringen aan je overgehouden Jeroen. Jouw hart zat op de goede plek. We wensen je familie en naaste ongeving veel sterkte toe.
Marc Zuidema Marc Zuidema uit Dedemsvaart schreef op 23 december 2018 om 19:19
Dag Neef, Wij zijn bedroefd door het trieste bericht. Veel te vroeg en veel te jong. De laatste jaren met oneerlijk veel pijn moeten leven. Ik hoop dat je nu je rust hebt gevonden, daar waar ook je moeder is. De laatste jaren weinig contact. Wel veel verhalen over je mogen horen. Over Karin, je werk en de vele reizen die jullie maakten. Je grote broer praatte vol trots over je! Het ga je goed Jeroen. Je neef(je) Marc, Marjanne en kinderen
Zoë Siegers Zoë Siegers uit Hilversum schreef op 23 december 2018 om 15:03
Lieve Jeroen Je zal altijd in mijn hart blijven. En heb hele leuke dingen met je meegemaakt zoals toen ik een game mocht uittesten vond ik echt super gaaf en de films die we altijd bij jullie keken. Je zult nu deze brief nooit zien maar weet hopelijk dat ik de jaren met jou en Karen super leuk vond. Karen ik denk aan je.
Marianne Marianne uit Harderwijk schreef op 23 december 2018 om 14:01
Lieve Jeroen, ik kan me onze eerste ontmoeting nog goed herinneren. In de gemeenschappelijke ruimte van de WYAM base in Manilla. Even een kennismakingsrondje met iedereen, de grapjes waren er gelijk: ik was 19 jaar dus nog een tiener. Dat heb ik de hele vakantie mogen horen :). Als ik een rhododendronstruik zie denk ik aan jou, op weg naar de Chocolate Hills was dat jouw aandeel aan ' ik ga op reis en neem mee'. Die bleef hangen en zorgde ervoor dat we jaren daarna nog bij elke keer dat we elkaar zagen even de struik moesten benoemen - in welke context dan ook. Als ik kwam logeren was jij/ waren jullie ruimhartig in je zorg, aandacht, cadeautjes. Iets wat me dierbaar is, zeker in die tijd van mijn leven. De laatste jaren heb ik je niet meer gesproken, ik had je graag nog een keer ontmoet en kunnen genieten van je vrolijkheid en levenslust. Lieve Jeroen ik vind het verdrietig dat zo'n levenslustig liefdevol persoon als jij zo vroeg afscheid heeft moeten nemen van het leven hier op aarde. Ik troost me met dat jij nu vrede hebt en dat ik je eens weer zal ontmoeten.
Nadir Nadir uit Amsterdam schreef op 21 december 2018 om 20:55
Jeroen was the most cheerful person I've ever met. He made everything possible to travel to many places around the world that he always dreamed of visiting. His hope was to see even more parts of this Earth, but I know that what he had seen so far made him an even more gentle, generous and happier man. Goodbye, dear friend.

Jeroen heeft het leven omarmd en ten volle geleefd.

Hij was dankbaar voor alle adembenemende, mooie momenten die hij heeft meegemaakt. Hij hield van mensen en van het leven en nam graag mensen mee om hun ook adembenemende momenten te bezorgen. Jeroen koos ervoor andere landen te ontdekken en andere culturen te leren kennen. In het moment te zijn en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Niet wachten tot later, maar voor zover mogelijk nu gaan en doen wat bij je past en in je hart leeft. Hij was en is hierin een voorbeeld voor ons. Helaas is hij ons voorgegaan op de laatste reis, die we allemaal een keer gaan maken. 

Wij proosten op Jeroen, de allerliefste zorgzame, humoristische, grappige, knappe, leuke, man, zoon, broer, broertje, zwager, oom, neef, collega, vriend die wij ons maar konden wensen.

Voor altijd in ons hart!