Selecteer een pagina

LIFE IS NOT ABOUT HOW MANY BREATHS YOU TAKE

BUT ABOUT THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Arjan Zuidema Arjan Zuidema uit Ommen schreef op 25 december 2018 om 14:33:
Dag Neef. Vanuit Thailand kreeg ik het bericht van Jeanet dat jij bent heen gegaan. Veel te vroeg en veel te jong. We hoorden dat je het de laatste jaren erg zwaar hebt gehad. Hartverscheurend om dat te horen. Ik hoop dat je nu je rust hebt gevonden en dat je onze tante, jouw lieve moeder, een dikke knuffel kan geven. De laatste reis die je moet maken in je leven. Weg van de mensen die om je geven. Het ga je goed Jeroen! Tynette Hoekman en Arjan Zuidema
Klaas en Jeanet zuidema Klaas en Jeanet zuidema uit Dedemsvaart schreef op 25 december 2018 om 14:11:
Lieve lieve Jeroen. Ook wij zullen je missen. In het zelfde jaar geboren als onze Marcel, en wat waren we Anneke en ik trots op onze jongens. We kwamen regelmatig bij elkaar en hadden een goede band als gezinnen. Later kwam Paul en Arjan en Mark. Ook zijn we samen naar Spanje geweest met de bus. Een hele belevenis. Anneke had vele tassen mee . Al gauw kwamen we er achter waarom. De spijkers mee en hamer want wij zakten direct door ons bed. Dus kwam goed uit. Een heerlijke vakantie gehad. Jullie als neven hadden het samen heel gezellig, dus we hoorden jullie niet. Ook s'vonds een kaartje leggen, en over de boulevaar lopen . Geweldige tijd. Later zijn wij vertrokken naar enter. Jullie wisten ons te vinden als het nodig was. Fijn. Jij was lief en sociaal en had oog voor je omgeving en je naaste. En dan komt het verdriet en ziek zijn in je leven. Vaak voelde we ons machteloos en wilden graag helpen daar waar nodig was. Maar je was zo moe en verdrietig van je ziekte die je moedig gedragen hebt. En nu ben je thuis gekomen bij mama. Het lijden is voorbij, maar wat zal je gemist worden bij al jou dierbaren. Ook lieve Karin wat was je dapper en sterk. Jij ook bedankt voor alle berichtjes en lieve woorden. We wensen jou Gods kracht toe . En als je ons nodig hebt weet je ons te vinden . Liefs Klaas en Jeanet.
Tom Jansen Tom Jansen uit Groningen schreef op 25 december 2018 om 10:47:
5 jaar geleden begon mijn samenwerking met Jeroen bij Catawiki en we hadden direct een klik. Jeroen heeft mij, en vele anderen bij Catawiki, ontzettend veel geleerd. Jeroen was niet alleen een goede trainer, mentor en professional, maar ook een enorm goed mens. Altijd vrolijk, positief en behulpzaam, zo zie je ze niet veel. We gaan je erg missen. Karen, familie en vrienden, heel veel sterkte.
Anneke Luttje Anneke Luttje uit Veendam schreef op 25 december 2018 om 08:16:
Ik heb je maar 2 x ontmoet in mijn leven beide bij een kalkoenfeest van de familie Ik vond je een hele warme en betrokken man Dank je wel dat ik je heb gekend Voor Karin en iedereen heel veel sterkte met in deze vreselijke moeilijke periode Anneke
Elmer Elmer uit Assen schreef op 24 december 2018 om 15:58:
De afgelopen jaren heb ik via Karen mee geleefd met de zware strijd die jij en jullie samen moesten leveren. Mijn hart brak elke keer te horen dat je het zwaarder kreeg, maar elke keer bleef ik hopen dat er een lichtpuntje, een stip aan de horizon, zou verschijnen, maar dat is uitgebleven. Wetende dat het lijden nu voorbij is is bitterzoet, want de wereld is daarmee een fantastische man kwijt geraakt. Zo open, zo vriendelijk, zo grappig, zo gedreven en zo'n lieve man voor Karen. Het is zo onwerkelijk, ik kan alleen maar janken.

Jeroen heeft het leven omarmd en ten volle geleefd.

Hij was dankbaar voor alle adembenemende, mooie momenten die hij heeft meegemaakt. Hij hield van mensen en van het leven en nam graag mensen mee om hun ook adembenemende momenten te bezorgen. Jeroen koos ervoor andere landen te ontdekken en andere culturen te leren kennen. In het moment te zijn en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Niet wachten tot later, maar voor zover mogelijk nu gaan en doen wat bij je past en in je hart leeft. Hij was en is hierin een voorbeeld voor ons. Helaas is hij ons voorgegaan op de laatste reis, die we allemaal een keer gaan maken. 

Wij proosten op Jeroen, de allerliefste zorgzame, humoristische, grappige, knappe, leuke, man, zoon, broer, broertje, zwager, oom, neef, collega, vriend die wij ons maar konden wensen.

Voor altijd in ons hart!