Selecteer een pagina

LIFE IS NOT ABOUT HOW MANY BREATHS YOU TAKE

BUT ABOUT THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Patricia Sturing Patricia Sturing uit Assen schreef op 24 december 2018 om 14:01
We missen je en het doet pijn om te denken dat je niet meer in ons midden bent ?. Je hebt veel mooie herinneringen achtergelaten ❤️. Je bent een grappige, zorgzame en super gezellige vriend geweest. Als ik mijn ogen dicht doe, kan ik je stem horen en dat maakt me blij . Blij dat ik je mocht leren kennen! Je bent in mijn strijd om een rijbewijs te halen op een speciale manier belangrijk voor mij geweest. Je luisterent oor en je gebed voor mijn examen blijven als dankbaarheid in mijn hart. Bedankt dat we een onderdeel van je leven mochten zijn. Je bent en blijft kostbaar voor ons! We houden heel veel van jou en Karen. Liefs, Patricia Sturing
Josine Josine uit Harderwijk schreef op 24 december 2018 om 11:52
Lieve Jeroen, we gaan je missen. Je hebt mooie herinneringen achtergelaten. Je bent zo bijzonder geweest hier op aarde. Wat zullen we weer samen lachen bij onze Vader. Wat een vreugde om je daar weer te mogen zien. Liefs, Josine
Karina Karina uit Assen schreef op 24 december 2018 om 10:35
Lieve Jeroen, De tijd voordat ik naar Amerika ging leek zo eindeloos lang te duren. Maar daar was jij en je lieve vrouw: bijna elke zondag na de dienst kwam je naar me toe om mij een hart onder de riem te steken en je enthousiasme voor reizen en dromen te verwezelijken over te brengen. Dank je wel lieve Jeroen.
Andrei Westerink Andrei Westerink schreef op 24 december 2018 om 00:06
Lieve Jeroen, Als ‘kleine’ jeugdvriend, geweldige collega en een mooi mens zal ik je blijven herinneren. In lengte was het leven tekort voor jou. Maar als je het leven afmeet in hoeveel mensen je weet aan te raken dan heb jij zeker geleefd en ben ik je daar dankbaar voor. Ik wens je vader en je broers veel sterkte toe wetende hoe trots ze op jou zijn.
Erik van der Veen Erik van der Veen uit Groningen schreef op 23 december 2018 om 23:29
Lief, lief, lief broertje. Ik zal je ieder uur van de rest van mijn leven blijven missen. Wat een afgrijselijk verlies is dit. Je was echt de liefste broer van ons drietjes. By far. Paul is het daar ongetwijfeld volledig mee eens. Je had je hart echt precies op de juiste plek!!! En wat heb jij bizar veel geleden! Heb vele tientallen hartverscheurende berichten van je ontvangen in de afgelopen twee jaar. Ben zo blij voor jou dat je van je pijn en slapeloosheid verlost bent, maar we zijn er ook kapot van dat je zo'n grote, lege plek hebt achtergelaten. Ben blij en dankbaar voor alle schitterende jaren die we gehad hebben, maar had er graag nog tientallen aan vastgeknoopt. Had nog heel veel vakanties met je willen doorbrengen, met je willen tennissen, jou ooit een keer verslaan met FIFA, had willen lachen en lopen sparren over ons bestaan als ZZP'er in de online marketing. Ben blij dat we de afgelopen weken alles hebben gezegd wat we wilden zeggen. En ook dat we onze laatste ruzie niet eens meer kunnen herinneren. Dit zal ergens in 1982 of 1983 zijn geweest, vermoed ik 😉 Ik geloof dat we elkaar ooit weer zullen zien. Tot dan, lief broertje! En geef mam een hele, hele dikke knuffel van mij! Ik hou zielsveel van je!

Jeroen heeft het leven omarmd en ten volle geleefd.

Hij was dankbaar voor alle adembenemende, mooie momenten die hij heeft meegemaakt. Hij hield van mensen en van het leven en nam graag mensen mee om hun ook adembenemende momenten te bezorgen. Jeroen koos ervoor andere landen te ontdekken en andere culturen te leren kennen. In het moment te zijn en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Niet wachten tot later, maar voor zover mogelijk nu gaan en doen wat bij je past en in je hart leeft. Hij was en is hierin een voorbeeld voor ons. Helaas is hij ons voorgegaan op de laatste reis, die we allemaal een keer gaan maken. 

Wij proosten op Jeroen, de allerliefste zorgzame, humoristische, grappige, knappe, leuke, man, zoon, broer, broertje, zwager, oom, neef, collega, vriend die wij ons maar konden wensen.

Voor altijd in ons hart!