Selecteer een pagina

LIFE IS NOT ABOUT HOW MANY BREATHS YOU TAKE

BUT ABOUT THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Anneleen Anneleen uit Leeuwarden schreef op 27 december 2018 om 21:34:
Lieve Jeroen en Karen, Ik ken jullie nog als leiders van Soul Impact. Die weekenden hebben zo’n blijvend effect op mijn leven gehad, dat ik nog elke dag dankbaar ben voor iedereen die daar was om in onze (jonge) levens te investeren. Ik kan me vooral nog goed jullie liefdevolle relatie herinneren. En jullie ruimte, aandacht en..gepassioneerde rust. Jeroen was iemand die voor mij Vrede met een hoofdletter V representeerde. Niet de vrede die de wereld geeft, maar een ‘het is goed’ die alleen Jezus ons kan aanreiken. Extra verdrietig is het daarom om te lezen dat de laatste jaren zo moeilijk en wreed zijn geweest. Maar weet dat jullie beiden niet verder kunnen vallen dan Zijn (liefdevolle) Handen. Jeroen nu ergens anders dan jij Karen, maar beiden in goede Handen. Ontzettend naar dat jullie dit als liefdevol stel mee moeten (hebben) maken. Ik wens alle naasten, familie en vrienden veel sterkte toe. Jeroen, je hebt niet voor niets geleefd! De zaadjes die jij strooide zullen nog lange tijd blijven bloeien hier op aarde! In ieder geval in mijn leven!
Sjoerd en Mirjam Sjoerd en Mirjam uit Assen schreef op 27 december 2018 om 18:07:
Lieve Jeroen, niet te geloven dat je er niet meer bent. We hebben jou gekend als een humoristische levensgenieter. Wat mooi dat we je hebben gekend. Wat een strijd heb jij gehad de afgelopen 2 jaar, onbeschrijfelijk. En nu is het lijden gestopt. Veel te vroeg ben je heen gegaan maar nu is het goed voor je. Tot weerziens lieve Jeroen...
Albert en Annalies van Dijk Albert en Annalies van Dijk uit Assen schreef op 27 december 2018 om 09:57:
Hoewel wij Jeroen niet hebben gekend, zijn schoonouders des te beter en ook Karin hebben we leren kennen. Het is heel hard om je man al zo jong te moeten missen. De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk voor jullie. Wij leven met jullie allemaal mee en wensen Karin en de familie heel veel sterkte toe.
Ineke van der Veen Ineke van der Veen uit Den Haag schreef op 26 december 2018 om 21:07:
Lieve Jeroen, de hemel is een engel rijker nu jij je aardse lichaam hebt verlaten. Wat een fysieke leegte zal dat zijn voor al die mensen die je zo ná staan. Mooi om al die liefdevolle woorden voor en over jou te lezen. Voor mij ben je daardoor meer gaan leven, omdat we elkaar alleen nog zagen bij opa en oma toen die nog leefden. Ik hoop dat het licht dat jij op deze wereld hebt gebracht een enorme troost mag zijn voor Karin, Theo, Erik (prachtige woorden schreef jij over je broer!), Paul en alle mensen die jou zo dierbaar zijn. En blijf vooral stralen! Veel liefs, je nicht Ineke
Marcel, Alma, Tirza, Sander, Jorden Marcel, Alma, Tirza, Sander, Jorden uit Ommen schreef op 26 december 2018 om 14:36:
Jeroen, Woorden zijn zoek, al vind je ze dan kunnen ze nog niet beschrijven wat jij hebt gevoeld. Laatste jaren heel veel pijn, en er was helaas geen medicijn. Nu ben je jong heen gegaan, weg van het aardse bestaan. In gedachten blijf je leven, in onze harten heb je een bestaan. Bij je vader, broers en Karin en vele anderen, vergeten zullen we je niet. Al hebben we nu vooral veel verdriet. Lieve Jeroen, tot ziens. Karin, Theo, Erik en Paul, heel veel sterkte met dit grote verlies.

Jeroen heeft het leven omarmd en ten volle geleefd.

Hij was dankbaar voor alle adembenemende, mooie momenten die hij heeft meegemaakt. Hij hield van mensen en van het leven en nam graag mensen mee om hun ook adembenemende momenten te bezorgen. Jeroen koos ervoor andere landen te ontdekken en andere culturen te leren kennen. In het moment te zijn en te genieten van alle mooie dingen die er zijn. Niet wachten tot later, maar voor zover mogelijk nu gaan en doen wat bij je past en in je hart leeft. Hij was en is hierin een voorbeeld voor ons. Helaas is hij ons voorgegaan op de laatste reis, die we allemaal een keer gaan maken. 

Wij proosten op Jeroen, de allerliefste zorgzame, humoristische, grappige, knappe, leuke, man, zoon, broer, broertje, zwager, oom, neef, collega, vriend die wij ons maar konden wensen.

Voor altijd in ons hart!